Jeremejeviet is één van de zeldzaamste kristallen ter wereld en is te herkennen aan haar heldere blauwe tot kleurloze verschijning.

Dit kristal werd voor het eerst ontdekt in Siberië in 1883 en is vernoemd naar de Russische mineraloog Pavel Vladimirovitsj Eremejev (best cool als er een edelsteen naar je vernoemd is lijkt mij haha 🌞)

Betekenis

Zo klein als het kristal is, zoveel avonturen en grote reizen kun je ermee maken tijdens meditaties. Het heeft een enorm energieveld. Jeremejeviet reinigt zeer krachtig, als een sterke bries die door al je lichamen waait en alles schoonveegt, maar die ook al je energielichamen heropent. Jeremejeviet verbind sterk met het kruinchakra en helpt bij connectie maken met je hogere zelf. Echter, het is wel belangrijk om goed geaard te zijn als je dit kristal draagt vanwege de hoge vibratie. Jeremejeviet is nuttig voor als je stevig met beide benen op de grond staat en dieper in je spirituele zelf wilt duiken; het helpt dit proces te versnellen en biedt nieuwe inzichten.

We hebben hier (helaas) maar een paar stuks van kunnen inkopen omdat ze erg zeldzaam zijn. We hebben er 2 verwerkt op 14kt Goud en 2 op Zilver.

Liefs, Clara & Dion

×