Geen resultaten

Onze sieraden

Wat gebeurt er als een sieraad is uitverkocht?

Helaas, dit sieraad is al verkocht. Elk sieraad op onze website is uniek; als een item verkocht is, komt het niet meer terug in ons assortiment. Bekijk gerust de alternatieven die nog wel beschikbaar zijn.

Hoe kan ik de grootte van de sieraden inschatten?

Bij elk sieraad toont de tweede foto mijn hand (Dion) op de achtergrond. Dit helpt je om een beter beeld te krijgen van de grootte van de edelstenen.

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Gold filled 14kt

De term 'Gold filled 14kt' houdt in dat het sieraad voor 5% bestaat uit 14 karaat goud bestaat. Deze laag goud is een stuk dikker dan bij gold plated (goud vergulde) sieraden en daardoor blijft jouw sieraad veel langer mooi! Om nog langer van jouw sieraad te genieten is een goede verzorging belangrijk:

  • Vermijd contact met chemische stoffen zoals shampoo, haarlak en parfum
  • Vermijd langdurige contact met water en vermijd contact met chloor en zwembaden

925 Sterling silver

Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling Silver. Is jouw zilveren sieraad een beetje dof geworden? Geen zorgen! Het is mogelijk om jouw lievelings ketting weer te laten 'shinen' met zilverpoets!

14 Karaat Goud

Gouden sieraden kunnen na een langere tijd een beetje dof worden, vooral als je het elke dag draagt. Je kunt jouw sieraad schoonmaken in lauw - warm water.

Verzending

Wat zijn de levertijden?

Wij brengen onze pakketten naar het postkantoor op maandag, woensdag en vrijdag. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten

  • Nederland: €4,50
  • België: €4,95

Gratis verzending

  • Bij bestellingen van €50,- of meer.
Bieden jullie wereldwijde verzending aan?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wil je een bestelling plaatsen voor verzending buiten Nederland, België of Duitsland? Stuur ons dan even een e-mail, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Mijn bestelling

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Informeer ons snel per e-mail, zodat we actie kunnen ondernemen voordat het pakket naar het postkantoor gaat.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Op jouw aankoop zit 3 maanden garantie. Als er iets aan de hand is met je aankoop dan kun je het beste een mailtje sturen. Vergeet het ordernummer niet te vermelden. We helpen je graag!

Klik hier om alle informatie over garantie te lezen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Niet tevreden met je bestelling? Het is mogelijk om je producten na ontvangst binnen 14 dagen te retourneren. 

Voor meer informatie kun je altijd ons retourbeleid bekijken! 

×