Edelstenen

Al eeuwenlang worden kristallen geliefd door hun geneeskrachtige werking en schoonheid.

Edelstenen werken door de trillingen die zij afgeven. Elke edelsteen heeft zijn eigen grondstofsamenstelling en daarmee ook een eigen trilling.

We hebben alle edelstenen voor je op een rijtje gezet op alfabetische volgorde! 

EdelsteenBetekenis
Adulaar- Zuiverheid
- Inzichten
- Mededogen
AgaatAardend
Bescherming
Vreugde
Adulaar hanger

Adulaar 

Zuiverheid, Inzichten & Mededogen

Adulaar is verbonden met de goddelijke vrouwelijke energie. Ze draagt de energie van mededogen, kalmte, zuiverheid, innerlijke schoonheid en kracht.

Adulaar geeft logisch inzicht in de connectie tussen het voelen en begrijpen. Ze maakt je bewust van je eigen gevoelens en brengt evenwicht in je emotionele beleving en impulsief gedrag.

Ze helpt je in contact te komen met je innerlijke wereld en met het loslaten van oude patronen die niet passen bij wie je werkelijk bent.

Adulaar ondersteunt het ontwikkelen van paranormale gaves en helpt verbinding te maken met je hogere zelf, je innerlijke “weten”.

Adulaar hanger

Peridoot 

Zuiverheid, Inzichten & Mededogen

Peridoot is een krachtige emotionele reiniger en beschermt de aura. Hij helpt met het neutraliseren en zuiveren van vervuiling op alle lagen en geeft verlichting bij jaloezie, wrok en stress.

Peridoot maakt je rustig, zodat je makkelijker in contact komt met je innerlijke wereld. Hij helpt je om over je emoties te praten en helpt om verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen.

Hij brengt je in contact met je gevoel, en nodigt je uit om vanuit je hart te gaan leven, in een nieuw bewustzijn. Peridoot versterkt het contact met gidsen en spirituele gaven. Hij helpt met het communiceren van je waarheid, in afstemming met je hart en het hogere bewustzijn.

×