Over ons

Wij zijn Clara (25) & Dion (27) en samen maken we sieraden van unieke edelstenen.

Wij hebben elkaar in 2019 leren kennen in de lift van ons studentencomplex, en trekken sinds dien als twee magneetjes richting elkaar.

In 2020 is Dion begonnen met het maken van de eerste edelstenen hangers en dat is uitgegroeid tot ons bedrijf. Sinds Januari 2024 is Clara er gezellig bijgekomen en nu werken we samen.

We genieten heel erg van dit avontuur. Het is gewoon zo leuk om elke keer op zoek te gaan naar nieuwe, unieke edelstenen tijdens onze inkoopreizen en daar vervolgens met onze aandacht en liefde iets moois van te maken.

We kijken er naar uit waar dit ons allemaal nog gaat brengen❤️

Hoe het begon

Het begon tijdens de studie van Dion. Hij kwam op het idee om zelf edelstenen hangers te maken. Na enige tijd stopte hij met mijn studie en volgde zijn impulsen, zonder te veel na te denken....

Wie zijn wij?

Over Dion

Ik ben een zachte maar ook sterke man die volop bezig is met leven uit gevoel. Eigenlijk vind ik heel veel dingen fijn, zolang het maar in verbinding met mezelf is haha. Maar ik wordt blij van creatief bezig zijn met edelstenen, te voetballen met vrienden en om dingen te maken van hout. Ook voel ik veel enthousiasme nog meer van de wereld te zien en mooie reizen te maken en dieper kennis te maken met mezelf. 

Over Clara

Ik zou mijzelf omschrijven als een zacht en zorgzaam persoon maar ook erg avontuurlijk en onderzoekend. Ik hou ervan om lekker met mijn handen in de aarde te zitten, zowel met de binnen- als buitenplanten. Ik droom er dan ook van om ooit een eigen moestuin te hebben! Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken, en natuurlijk geniet ik ook erg van om dit allemaal lekker op te smikkelen (Dion trouwens ook! :p) Verder geniet ik van: een fijne wandeling in de natuur, yoga, mijn vriend(innen) en mooie reizen maken.

×