Edelsteen op kleur

Edelstenen zijn niet alleen een wonder van de natuur door hun schitterende kleuren en unieke vormen, maar elk edelsteen heeft ook een eigen resonantie die onze geest kan verrijken. In onze collectie komen deze kleurrijke edelstenen tot leven, elk verbonden met bijzondere energiecentra die de wijsheid van traditionele chakra's weerspiegelen. Ontdek de subtiele krachten van deze natuurlijke schatten en laat je leiden door hun kleuren en verhalen.

paarse edelsteen

Paarse edelstenen

Paarse edelstenen stralen een aura van sereniteit en spirituele wijsheid uit, elk met een vermogen om de geest te verheffen en de ziel te kalmeren. In onze collectie vind je een diversiteit aan paarse sieraden die resoneert met het derde oog en kruinchakra, essentieel voor intuïtieve en spirituele groei.

Ontdek de rustgevende Amethist, de zelfexpressieve Paarse Scapoliet, de liefdevolle Toermalijn, de krachtige Robijn, de vredige Kunziet en de vitaliserende Spinel. Ontdek alle paarse edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

groene edelsteen

Groene edelsteen

Groene edelstenen worden gevierd om hun connectie met het hart en het leven vanuit passie en gevoel. Ze vormen een essentiële schakel met het hartchakra, waardoor ze een krachtige bondgenoot zijn voor spirituele groei en emotionele balans. Onze collectie biedt een scala aan groene edelstenen, elk met hun eigen spirituele betekenis en helende energie.

Ervaar de kalmerende werking van Amazoniet, de verhelderende Groene Aquamarijn,  de transformerende Malachiet, de zeldzame en aura-versterkende Maw Sit Sit, de vreugdevolle Peridoot, de aura-versterkende Groene Toermalijn en de emotioneel balancerende TsavorietOntdek alle groene edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

blauwe edelsteen

Blauwe edelsteen

Blauwe edelstenen zijn een ode aan communicatie en zelfexpressie, sterk verbonden met het keelchakra. Ze zijn cruciaal voor het bevorderen van helderheid in zowel spreken als luisteren. In onze zorgvuldig geselecteerde collectie vindt u een verscheidenheid aan blauwe edelstenen, die elk uniek resoneren met deze energiecentra.

Sta open voor de serene uitstraling van Blauwe Aquamarijn, de wijsheid bevorderende Lapis Lazuli, de harmonische Chalcedoon, de edele Blauwe Saffier, en de spirituele Blauwe Toermalijn. Ontdek alle blauwe edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

zwarte edelsteen

Zwarte edelsteen

Zwarte edelstenen staan in de schijnwerpers voor hun associatie met bescherming, kracht en het vinden van een fundament. Deze donkere juwelen zijn een toonbeeld van hoe het absorberen en transformeren van negativiteit kan resulteren in een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze collectie presenteert een breed spectrum aan zwarte edelstenen, ieder met zijn eigen bijzondere spirituele kwaliteiten.

Ontdek de beschermende krachten van Zwarte Toermalijn, de aardende resonantie van Hematiet, de intuïtie-versterkende Larvikiet, de welvaart-aantrekkende Pyriet en de creativiteit-ondersteunende Boulder OpaalOntdek alle zwarte edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

rode edelsteen

Rode edelsteen

Rode edelstenen vangen de essentie van passie en bruisende energie. Bekend om hun krachtige connectie met het wortelchakra, zijn ze cruciaal voor het aanwakkeren van levenskracht en het bevorderen van emotionele stabiliteit. In onze collectie treft u een verscheidenheid aan rode edelstenen, elk met hun eigen karakteristieke spirituele kwaliteiten.

Ervaar de aardende kracht van Rode Jaspis, de angstverminderende Rhodoniet, de vitaliserende Rode Spinel, de energieke Rode Toermalijn, ook wel Rubelliet genoemd, en de moed inspirerende CarneoolOntdek alle rode edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

oranje edelsteen

Oranje edelsteen

Oranje edelstenen stralen met hun levendige tinten een gevoel van vreugde, optimisme en ongekende creativiteit uit. Ze zijn de natuurlijke versterkers van positieve energie en inspiratie en maken een diepe verbinding met het heiligbeen chakra, wat essentieel is voor het cultiveren van spirituele kracht en emotionele harmonie. Onze collectie herbergt een diversiteit aan oranje edelstenen, ieder met zijn unieke spirituele attributen.

Laat u meeslepen door de kalmerende Agaat, de zelfrespect bevorderende Hessoniet Granaat, de welvaart aantrekkende Goudtopaas, de krachtige en verrijkende Citrien, en de vitaliteit en creativiteit stimulerende Carneool. Iedere edelsteen in ons assortiment is een belichaming van de natuur's schoonheid en draagt bij aan persoonlijke groei en welzijn. Ontdek alle oranje edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

gele edelsteen

Gele edelsteen

Gele edelstenen zijn de dragers van zonlicht en vrolijkheid, symbolen van vreugde en onvervalst optimisme. Hun connectie met het zonnevlechtchakra maakt ze essentiële instrumenten voor het versterken van zelfverzekerdheid en innerlijke kracht. Onze collectie presenteert een veelzijdig palet van gele edelstenen, elk met hun eigen bijzondere spirituele kenmerken.

Ontdek de motiverende Gele Apatiet, de positiviteit verspreidende Oranje Calciet, de helderheid biedende Petroleumkwarts, de doelgerichte Scapoliet, de welvaart aantrekkende Goudtopaas, en de gelukbrengende Citrien. Bovendien, de gele variëteit van Maansteen, die hoewel minder bekend, evenzo de intuïtie en emotionele stabiliteit bevordert. Ontdek alle gele edelstenen op onze pagina laat je inspireren door hun unieke verhalen en eigenschappen.

 

×