Afghaniet betekenis

Afghaniet is te herkennen door zijn heldere blauwe tot witachtige tinten. Deze edelsteen is ontdekt in 1968 in de beroemde Lapis Lazuli-mijn in Sar-e-Sang, Badakhshan.

Betekenis

Communicatie, Empathie & Intuïtie

Afghaniet helpt je met beide benen op de grond te staan en laat je zien dat persoonlijke beperkingen slechts illusies zijn. Het kristal moedigt je aan om deze beperkingen te vervangen door de energie dat alles mogelijk en beschikbaar is. Het helpt je het pad van je ziel te volgen en het onbekende moedig tegemoet te treden.

Afghaniet bevordert het loslaten van controle en problemen, en laat het universum met oplossingen komen. Afghaniet versterkt de communicatie van diepste gedachten en gevoelens en bevordert empathie en intuïtief begrip voor de visie van een ander. Het is een uitstekende steen om harmonie om je heen te creëren.

Afghaniet versterkt telepathie en zorgt voor een eensgezinde groepsgeest. Het helpt bij het oplossen van innerlijke conflicten en leert je dat vrede in jou en in de wereld pas mogelijk is als innerlijke vrede stevig in je wezen verankerd is. Afghaniet straalt deze innerlijke vrede uit naar iedereen op aarde, wat uiteindelijk kan bijdragen aan vrede op onze Moeder Aarde.

Chakra

Keelchakra & Derde Oog Chakra 

Sterrenbeeld

Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter & Steenbok

×