Ammoliet betekenis

Ammoliet is een zeldzaam organisch edelsteenmateriaal dat zijn oorsprong vindt in de gefossiliseerde schelpen van uitgestorven inktvissen, bekend als ammonieten. Deze specifieke ammolieten, die meer dan 70 miljoen jaar oud zijn, komen uit de Rocky Mountains van Canada. Ze zijn uniek door hun betoverende iriserende kleur die kan variëren van tinten rood en groen tot blauw en paars, afhankelijk van de invalshoek van het licht. Gezien hun fragiliteit zijn deze ammolieten verwerkt als triplet om ze geschikt te maken voor sieraden en zo hun schoonheid te behouden en beschermen.

Betekenis van Ammoliet

Welzijn, Vitaliteit & Doorzettingsvermogen

Ammoliet is als een baken van geluk en voorspoed. Deze edelsteen straalt een kracht uit die niet alleen overvloed aantrekt, maar ook symbool staat voor een lang en gelukkig leven. Het is een steen die verzekert van een diepe innerlijke vrede en harmonie, vooral voor degenen die worstelen met rusteloosheid en slapeloosheid.

Deze mystieke steen heeft de kracht om de geest te versterken, waardoor het de overlevingsinstincten stimuleert en het besef versterkt dat met vastberadenheid en doorzettingsvermogen, elke uitdaging overwonnen kan worden.

Feng-shuimeesters, noemen Ammoliet de "Zeven Kleuren Voorspoed Steen". Ze geloven dat deze edelsteen, wanneer gedragen, de stroom van Qi (levenskracht) door het lichaam versterkt. Hierdoor wordt het niet alleen een symbool van welvaart en gezondheid, maar het dragen ervan kan ook charisma en een onmiskenbare sensuele schoonheid toevoegen aan de drager.

Bovendien wordt aangenomen dat Ammoliet helpt bij het bestrijden van gevoelens van depressie, waardoor licht en helderheid terugkeren naar het leven van de drager.

Wist je dat...

...Ammoliet de versteende overblijfselen zijn van de schelpen van oude inktvissen?

Chakra

Derde Oog Chakra

Sterrenbeeld

Onbekend

×