Astrophyliet betekenis

Astrofylliet is een vrij zeldzame edelsteen die opvalt door zijn bladvormig, glinsterende structuur. Het bevindt zich in een zwart mineraal genaamd Arvedsoniet.

Betekenis van Astrofylliet

Potentieel, Waarheidsvinding & Creativiteit

Astrofylliet helpt bij de ontdekking van je ware potentieel. Het kristal moedigt aan tot zelfreflectie en inzichten die je helpen om oude patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Het staat bekend als een steen van 'ware dromen', waarbij het je pad en potentieel verlicht en je uitnodigt om jezelf vanuit een een overzicht te bekijken.

De steen bevordert spontaniteit en helpt bij het loslaten van negatieve gewoontes, zoals roken of overmatig snoepen. Door het dragen van een Astrofylliet kun je jouw doelen op een realistische en haalbare wijze benaderen. Dit bevordert een positief zelfbeeld en stimuleert het maken van autonome keuzes.

Astrofylliet brengt de waarheid aan het licht en stimuleert een open en eerlijke communicatie. Deze steen bevordert creativiteit en inventiviteit, en helpt je om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Het geeft zelfvertrouwen en verbetert communicatieve vaardigheden, waardoor ideeën gemakkelijker omgezet kunnen worden in daden en doelen haalbaarder worden.

Chakra

Derde oog chakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Schorpioen, KreeftVissen

×