Betekenis van boulder opaal

Een boulder opaal is een zeldzaam type opaal dat voorkomt in specifieke ijzersteenformaties (boulders) in Queensland, Australië. Ze bezitten vaak schitteringen in diverse kleuren. 

Betekenis

Vooruitgang, Stabiliteit & Kosmisch bewustzijn

Australische Boulder Opaal is het op één na meest waardevolle type Opaal. Deze Opaal werkt zeer diep op zowel emotioneel, mentaal als spiritueel gebied.

Boulder Opaal brengt mentale helderheid in problematische situaties en zorgt dat je gecentreerd en op je pad blijft in tijden van stress en verandering. Hij helpt je om uit de diepten van wanhoop te komen en versterkt de wil om te leven. Deze Opaal helpt oude hindernissen, schuldgevoelens en triggers los te laten. Hij brengt emotionele veiligheid, eigenwaarde, spontaniteit, liefde, hartstocht en erotiek. Hij kalmeert de ziel en helpt je vreugde te vinden in de kleine dingen.

Boulder Opaal is een geloofsbrenger, hij onthult innerlijke waarheden over jezelf. Het onder ogen zien van je lot, de realiteit, je innerlijk en schaduwzijde is essentieel voor spirituele groei. Deze Opaal kan inzichten, visioenen en kennis geven en helpt je te zien wat je doel op aarde is. Hij bevordert de communicatie met je hogere zelf, Aarde- en Sterrenwezens en spirituele gidsen. Hij helpt vorige levens te herinneren, versterkt het kosmisch bewustzijn en helpt je om vanuit zielsniveau te leven.

Opaal versterkt het wortelchakra en bekrachtigt ook de andere chakra’s die in verband staan met zijn kleuren. Hij zuivert donkere plekken in de aura, beschermt voor negativiteit en is enorm beschermend als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft.

Wist je dat...

... Opaal bekend staat als het "vuur van de woestijn"? Dit komt doordat de edelsteen ontstaat in vulkanische gesteenten en zijn unieke patronen en kleuren worden gevormd door de interactie tussen lava en water.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra)

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen

×