Betekenis van bruine toermalijn

Aarding, (Zelf)acceptatie & Kracht

Bruine Toermalijn is verbonden met de aarde en haar energieveld en kan je helpen hier een sterke verbinding mee te maken.

Hij helpt ​​emotionele kracht en zelfacceptatie te vinden en initieert diepe genezing voor degenen die emotionele trauma's hebben meegemaakt. Zijn zachte genezende energie verlicht aspecten van jezelf die zijn ontkend, of ervaringen uit het verleden die te pijnlijk leken om te onthouden. Hij geeft aarding en rust bij overweldiging, angst en paniek en geeft hernieuwde kracht.

Bruine Toermalijn helpt degenen die zich niet geliefd of onvergeeflijk voelen compassie en acceptatie voor het totale zelf te vinden. Hij helpt negatieve gewoonten en patronen te veranderen, zoals het overwinnen van verslaving en zelfmisbruik, en stimuleert een levendige gezondheidstoestand.

Deze steen stelt je in staat om je spirituele pad in concrete termen te zien, zodat je de stappen kunt plannen die nodig zijn om je leven af ​​te stemmen op je spirituele doel. Hij leert je je hoogste zelf in je dagelijkse realiteit te manifesteren.

Fysiek is Bruine Toermalijn goed voor bloedzuivering en voor het opruimen en genezen van het lymfestelsel. Hij helpt bij de opname van voedingsstoffen uit voedsel en kan helpen bij het kalmeren van darmaandoeningen.

Wist je dat...

...Bruine Toermalijn goed zou werken tegen lage rugklachten?

Chakra

Wortelchakra (1e chakra)

Sterrenbeeld

RamWeegschaalSchorpioen & Vissen

×