Betekenis van chroom diopsiet

Intellect, Intuïtie & Emotionele Vernieuwing

Deze analytische en zeer liefdevolle steen bevordert intellectuele vermogens, creativiteit, kalmte, intuïtie en een hoger bewustzijn. Hij helpt je met het vinden van je emotionele centrum en om je echte gedachten, emoties en gevoelens te voelen en te eren. Diopsiet laat je zien dat er niets mis is met het uiten van je gevoelens en loslaten. Deze steen brengt begrip en logica door het analyseren van situaties en gevoelens.

Diopsiet leert je de waarde van vertrouwen en vergeving en helpt je zachtjes in de richting te duwen van het maken van de eerste stap. Bij gevoelens van gemis helpt hij je om behoeftes los te laten en je bewust te worden van je gaven. Deze steen brengt emotionele vernieuwing en leert mededogen voor pijn van de ander. Bij gevoelens van overweldiging leert hij om te leven in waardering en vreugde en helpt hij je je problemen in perspectief te plaatsen. Bij blokkades opent hij je voor nieuwe plannen en ideeën.

Diopsiet opent je hart voor goddelijke liefde en toewijding en helpt te verbinden en te communiceren met spirituele gidsen, de Aarde en al haar wezens. Hij leert je je rol in het grotere geheel te begrijpen, hierin verantwoordelijkheid te nemen en de aanwijzingen van je intuïtie te volgen. Zijn krachtige aardende koord zorgt ervoor dat overtollige energie uit het lichaam door de Aarde wordt opgenomen en een tekort aan energie wordt aangevuld. Hij laat krachtige levensenergie door je ruggengraat en al je chakra's stromen.

Wist je dat...

...de naam van dit kristal voorkomt uit het Griekse woord 'chroma' wat 'kleur' betekend?

Chakra

Hartchakra (4e chakra) & Derde Oog Chakra (6e chakra)

Sterrenbeeld

Schorpioen

×