Betekenis van danburiet

Sereniteit, Helderheid & Verlichting

Danburiet is een kristal met een zeer hoge trilling van puur wit licht. Dit kristal is sterk verbonden met engelachtige energieën en helpt je om begeleiding van je spirituele gidsen te ontvangen. Hij geeft zelfvertrouwen, verbetert de hersenfunctie, informatieverwerking en creativiteit.

Danburiet is een kalmerende steen die je helpt de waarheid te spreken zonder de gevoelens van anderen te kwetsen. Hij helpt je ongewenste emoties uit het verleden los te laten en negatieve gedachten over jezelf te overwinnen. Dit kristal houdt je positief bij ingrijpende veranderingen en helpt je om shock en trauma te overwinnen. Hij vermindert verdriet, zorgen en vermoeidheid en helpt om angst, wrok en woede los te laten. Hij brengt troost, gemak, geduld en innerlijke rust.

Dit is een steen voor harmonie en heilzame, waardevolle relaties. Hij helpt je een coöperatieve houding te behouden om geluk te creëren. Danburiet versterkt gevoelens van dankbaarheid, waardoor hulp ontvangen en geven makkelijker is. Dit kristal leert je in je kracht te staan, grenzen te stellen en het belang van samenwerking met anderen te begrijpen. Danburiet brengt je op één lijn met je goddelijke doel en je heilige hart. Hij trekt van nature liefde, welzijn, vrede en sereniteit aan. Hij brengt gevoelens van genade, overgave, werkt ego-oplossend en helpt je op het pad naar verlichting.

Wist je dat...

... Danburiet is vernoemd naar zijn oorspronkelijke vindplaats, naar de stad 'Danbury' in Verenigde Staten?

Chakra

Hartchakra (4e chakra), Derde Oog Chakra (6e chakra) & Kruin chakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Leeuw

×