Betekenis van Diaspoor

Geheugen, Loslaten & Intuïtie

Paarse Diaspoor is een zeldzame edelsteen met een paarsachtige tint die van kleur kan veranderen. Het is een kristal met een hoge vibratie en resoneert met de hogere chakra's. Deze edelsteen stimuleert de geest en houdt het geheugen in optimale conditie, waardoor het ideaal is voor zowel studenten als ouderen met een afnemend geheugen.

Paarse Diaspoor bevordert het streven naar het hoogste goed en heeft een sterke band met liefde en passie. Deze edelsteen zuivert en verbindt het gevoel en de intuïtie met het hoger bewustzijn, zodat je gevoel en intuïtie de leidraad in je leven kunnen zijn. Het helpt bij verlatingsangst, bij nieuwe situaties en bij het nemen van afscheid. Het biedt verzachting bij trauma's en verlicht zorgen en angsten.

Paarse Diaspoor is een liefdevolle steen met een verwarmde liefdesenergie die lijkt op die van de zon. Het kan echter ook confronterend werken, omdat het de emoties en gevoelens waar het om gaat direct, zonder pardon voor je plaatst. Het kan dan ook direct heling brengen.

Wist je dat...

…de naam Diaspoor uit het Grieks komt en "verstrooiing" betekent? Als diaspoor onder een vlam wordt opgewarmd, valt het uiteen in witte parelachtige schubben.

Chakra

Derde Oogchakra (6e chakra) & Kruinchakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen

×