Betekenis van Epidoot

Verlichting, Levensenergie & Genezing

Epidoot Clinozoisiet is verbonden met de zonne-energie en heeft een krachtige werking op het hele lichaam. Net als Epidoot staat hij bekend om het balanceren en stabiliseren van de energiestroom van het lichaam, het verbeteren van het genezings- en/of herstelproces, en het opnemen en vergroten van de vitaliteit. Hij brengt je in contact met de natuurlijke stroming van het leven en je natuurlijke bron van energie.

Epidoot Clinozoisiet geeft frisse lucht en verzacht verharding en pijn in het hart. Hij laat het leven lichter voelen en verlicht stress, angst en spanningen in tijden van crisis. Clinozoisiet brengt duidelijkheid, begrip, optimisme en hoop. Hij werkt voornamelijk op het zonnevlecht en het hartchakra, waardoor emotionele helderheid, ondersteuning, binding, koestering en loyaliteit worden verbeterd.

Epidoot Clinozoisiet helpt je om in het nu te leven en te concentreren op wat nu nodig is. Hij helpt het kind in je terug te keren naar je kern en met een gevoel van speelsheid, vreugde en jeugdigheid je hart te volgen om uiteindelijk thuis te komen.

Wist je dat...

...Epidoot Clinozoisite voornamelijk wordt gevonden in granietachtige rotsen?

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e chakra) & Hartchakra (4e chakra)

Sterrenbeeld

Waterman & Vissen

×