Betekenis van Ethiopisch opaal

Ethiopisch opaal, afkomstig uit de Welo-regio van Ethiopië, staat bekend om zijn heldere lichaamskleuren en levendige spelen van kleur. In tegenstelling tot veel traditionele opalen, heeft Ethiopisch opaal vaak een doorzichtige tot doorschijnende basis, waardoor de veelkleurige flitsen van groen, blauw, rood en oranje nog opvallender zijn. De unieke hydrofaan eigenschap van deze opaal betekent dat hij water kan opnemen, wat tijdelijk zijn kleur en doorzichtigheid kan veranderen.

Betekenis

Bescherming, Zuivering van de ziel & Draken energie

Ethiopisch Opaal helpt je je hoogste doel op aarde te verwezenlijken en brengt je terug naar de etherische blauwdruk van je ware zelf. Hij werkt als een beschermend schild tegen negatieve energieën en vergroot je gevoeligheid voor de energie van kristallen, mensen en de aarde.

Ethiopisch Opaal helpt je om je diepste angsten onder ogen te zien en deze te transformeren in je grootste gaven. Het ondersteunt gewichtsverlies door de onderliggende psychische oorzaken, zoals kwetsbaarheid of diepe woede, aan te pakken en helpt je bij het loslaten van diepere lagen van onderdrukte emoties, angst en trauma, ook die uit vorige levens. Dit kristal wordt beschouwd als een krachtige tool voor het verkennen van vorige levens, waarbij de vurige insluitsels oud karma verwijderen, de-energetiseren en ruimte maken voor nieuwe patronen en groei.

Ethiopisch Opaal is een emotionele versterker die de wil om te leven versterkt. Het activeert het basis-, sacraal- en kruinchakra en creëert een sterke, stabiele energiestroom. Het maakt creatief en maakt je latente creatieve gaven zichtbaar. Dit kristal helpt je beter te communiceren, zowel in normale communicatie als in paranormale communicatieve vaardigheden. Het helpt je om je manier van denken te veranderen en ondersteunt bij het nemen van beslissingen.

Wist je dat...

... Ethiopisch opaal bekend staat als het "vuur van de woestijn"? Dit komt doordat de edelsteen ontstaat in vulkanische gesteenten en zijn unieke patronen en kleuren worden gevormd door de interactie tussen lava en water.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra), Heiligbeenchakra (2e chakra) & Kruinchakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen

×