Betekenis van Euklaas

Zuiverheid, Transformatie & Intuïtie

Euklaas is een edelsteen die je helpt om eerlijk en oprecht te zijn en inzicht te krijgen in jezelf en je minder goede eigenschappen, zodat je hieraan kunt werken. Het bevordert integriteit en geeft je inzicht in de waarheid om je heen, waardoor je bedrog en manipulatie op afstand kunt houden. Daarnaast bevordert het de intuïtie en helderziendheid en ondersteunt het spirituele activiteiten waarbij boodschappen en informatie worden ontvangen en doorgegeven.

Euklaas transformeert op krachtige wijze negatieve gedachtevormen en is zeer nuttig om zowel personen als ruimtes helder te maken. Het zuivert negativiteit en lagere energievelden en is behulpzaam bij het helingswerk van Moeder Aarde.

Verder helpt Euklaas je om je ideeën, gedachten, gevoelens en intuïtieve informatie te communiceren en vergroot het je begrip van je eigen karmische invloeden. Het geeft je beter toegang tot informatie uit dit of vorige levens of uit de Akasha-kronieken om van te leren. Euklaas is ook heel goed voor mensen die zich sterk inleven in anderen, omdat het helpt om hun energieveld schoon te maken. Ook is het goed voor mensen die dingen voor zich uit schuiven, omdat het helpt om helderheid in het denken te krijgen en je te focussen. Het verbetert het zien met de ogen en het innerlijk zicht en ondersteunt de hersenen bij het verwerken van mentale informatie. Euklaas is ook behulpzaam bij mensen die stotteren of spraakstoornissen hebben.

Wist je dat...

... Euklaas zijn naam te danken heeft aan de Griekse woorden 'eu' en 'klaazein', wat staat voor 'goed' en 'breken'? Dit komt omdat deze edelsteen perfect in drie richtingen breekt, waardoor hij gemakkelijk te herkennen is.

Chakra

Hartchakra (4e chakra) & Keelchakra (5e chakra)

Sterrenbeeld

Onbekend

×