Betekenis van Galaxyiet

Galaxyiet, ook bekend als micro-labradoriet, is een bijzondere edelsteen die de mystieke eigenschappen van labradoriet kristallen combineert met de stabiliteit van veldspaat. Deze steen heeft een donkere basis, verrijkt met kleine, fonkelende labradoriet insluitsels die een sterachtige glans geven.

Betekenis van Galaxyiet

Bescherming, Inzicht & Intuïtie

Galaxyiet staat bekend om zijn vermogen tot transformatie, waardoor het een krachtige bondgenoot is in spirituele en persoonlijke groei. Deze steen biedt bescherming in de aura, zuivert deze en helpt eventuele energetische gaten te dichten.

Net als labradoriet helpt Galaxyiet bij het verdrijven van angst en onzekerheid, en ondersteunt het in het vinden van eigenliefde, wat bijdraagt aan het verminderen van stress. De steen helpt bij het brengen van orde en structuur in het leven en biedt inzicht bij het oplossen van problemen.

Galaxyiet is bijzonder nuttig voor hooggevoelige of hoogsensitieve personen. Het biedt bescherming tegen negatieve energieën en overprikkeling, en helpt bij het maken van een connectie met intuïtie, gidsen, hogere energieën, en andere spirituele kennisbronnen.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra) & hartchakra (4e chakra)

×