Betekenis van gele apatiet

Manifestatie, Optimisme & Mentale Helderheid

Gele Apatiet wordt ook wel de ‘Steen van Manifestatie’ genoemd. Het is een van de zuiverste kristallen met de energie van mentale helderheid, wilskracht en manifestatie. Zijn zonnige energie geeft hoop en passie voor het leven, en versterkt gevoelens van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Hij leert je je persoonlijke kracht positief te gebruiken om doelen te bereiken.

Deze steen stimuleert het intellect om kennis en waarheid te vergroten, die kunnen worden gebruikt voor persoonlijke groei of voor het collectieve welzijn. Hij versterkt de verbinding met het innerlijke zelf en helpt om je bewustzijn te gebruiken om dienstbaar te zijn in de wereld.

Gele Apatiet bestrijdt lusteloosheid, depressie, vermoeidheid en apathie en zorgt voor een optimistische, verkwikkende en levendige, sociale houding.

Gele Apatiet is goed voor het starten van nieuwe ondernemingen en geeft de moed om risico's te nemen. Hij stimuleert creatieve ideeën en brengt ze in de praktijk, evenals het ontwikkelen van de zakelijke vaardigheden die nodig zijn om van je passies te leven. Deze steen helpt met het opnemen van nieuwe informatie en om deze te verwerken. Hij heft oude blokkades op die de acceptatie van welvaart of overvloed kunnen beperken en overwint de angst voor succes.

Wist je dat...

…Gele Apatiet ook wel beloviet wordt genoemd?

Chakra

Heiligbeenchakra (2e chakra) & Zonnevlechtchakra (3e chakra)

Sterrenbeeld

Leeuw, Schorpioen & Ram

×