Betekenis van groene toermalijn

Overvloed, Hartsverbindingen & Goddelijke Liefde

Groene Toermalijn straalt de energie van de helende kracht van de natuur uit. Ze stemt je af op de energieën van de aarde en Goddelijke Liefde. Haar liefdevolle energie opent je hart en leert je te geven en te ontvangen. Ze stimuleert mededogen, openheid, barmhartigheid, tederheid, geduld en het gevoel ergens bij te horen.

Groene Toermalijn helpt je je houding te verbeteren en nieuwe, loyale, ethische, op het hart gerichte vriendschappen, zakenpartners en relaties aan te trekken.

Ze leert je dat om dit aan te trekken, je moet leren genieten van je eigen gezelschap.

Haar verkwikkende en voedende energie brengt emotionele groei en helpt je om expressiever te worden. Ze brengt evenwicht bij angst voor verandering en dwangstoornissen en herinnert je eraan om het goede van het universum door je heen te laten stromen.

Groene Toermalijn leert je herkennen dat ontvangen niet hetzelfde is als nemen. Ze helpt mensen die bang zijn om te geven, en neemt deze angst voor tekort weg. Deze steen brengt je in contact met de altijd stromende overvloed die voor ons allemaal beschikbaar is. Ze herinnert je ook aan de overvloed aan hulp van het spirituele rijk en natuurgeesten.

Wist je dat...

...Toermalijn pas bekend werd in Europa toen Nederlandse zeelui de steen meenamen vanuit Sri Lanka?

Chakra

Hartchakra (4e chakra)

Sterrenbeeld

Weegschaal & Vissen 

×