Betekenis van Groene Zonnesteen

De Groene Zonnesteen kan variëren in kleur, soms met een groen/blauwachtige tint, en bevat af en toe insluitsels van Oranje Zonnesteen en Hematiet, bekijk hiervoor de foto's van de hanger waarop je soms verschillende kleuren ziet.

Deze Groene Zonnesteen, ook bekend als Peristeriet-zonnesteen, is afkomstig uit Tanzania. Meestal zijn zonnestenen oranje, geel of bruin van kleur. Groen komt zeer zelden voor. 

Betekenis van Groene Zonnesteen

Kracht, Optimisme & Verruimd Bewustzijn

Groene Zonnesteen helpt bij fysieke kracht maar ook zeker bij de innerlijke kracht die nodig is voor persoonlijke groei, emotionele genezing, creatieve expressie en spirituele ontwikkeling. Deze edelsteen dient als een herinnering en een hulpmiddel om deze vormen van kracht in onszelf te erkennen, te omarmen en te ontwikkelen.

Deze edelsteen laat je de lichtere kant van het leven zien. Groene Zonnesteen moedigt een vreugdevolle, hoopvolle, en positieve benadering van het leven aan en de uitdagingen die het met zich meebrengt. Daarnaast is het ook een edelsteen die voorspoed en geluk aantrekt. Het combineert de energieën van de zonnevlecht-, het hart- en het keelchakra waardoor het een krachtige zelfbekrachtigingssteen is. 

Chakra

Zonnevlecht-, Hart- & Keel Chakra

Sterrenbeeld

Vissen, Schorpioen & Kreeft

×