Betekenis van grossulaar granaat

Voorspoed, Dankbaarheid & Genezing

Grossulaar Granaat helpt je de ware overvloed in je leven te zien en hiervan te genieten. Hij is verbonden met het hartchakra en aardt je hart-energie, waardoor een liefdevolle verbinding met je lichaam mogelijk is. Hij helpt een gebrek aan eigenwaarde te overwinnen en in contact te blijven met de aarde. Hij geneest blokkades en trauma's in de onderste chakra's en opent, reinigt en activeert deze met liefdevolle, helende energie.

Granaat helpt bij crisissituaties en wanneer het leven uitzichtloos lijkt. Hij vermindert blokkades, weerstand, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen en bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Hij maakt je creatief en laat slechte herinneringen vervagen. Grossulaar geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit.

Grossulaar Granaat brengt genezende en herstellende energieën die beperkingen op fysiek niveau geneest, of het nu gaat om gezondheid of rijkdom. Hij helpt om paniek over geld te overwinnen, door te genieten van wat je hebt. Deze Granaat helpt je je goddelijke geschenken te accepteren en dankbaar te zijn. Hij helpt je steun te ontvangen van de Goddelijke bron en je doel op aarde te vinden.

Wist je dat...

...de naam "Grossulaar" komt van het Latijnse woord "grossularia", wat "kruisbes" betekent, vanwege de gelijkenis tussen de kleur van de granaat en die van de vrucht.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra)

Sterrenbeeld

Stier & Leeuw

×