Betekenis van Hackmaniet

Hackmaniet

Kalmte, Hoger Bewustzijn & Logica

Deze Hackmaniet is een zwavelrijke variant van Sodaliet uit Afghanistan, die onder invloed van licht van kleur verandert. Zijn energie is lieflijk, dapper, zeker, en bevordert balans, plezier, tevredenheid en rust. Hij heeft een zeer fijne vibratie terwijl hij met de aarde verbonden blijft. Hij biedt toegang tot de hogere geest en verbindt deze met het fysieke. Hij verenigt intuïtie met logica.

Vanwege de diepe rust, kalmte en vrede die Hackmaniet brengt, geeft hij verlichting bij psychotische problemen, angsten, verslavingen, fobieën en schuldgevoelens. Hij helpt je situaties waarin je je bevindt te begrijpen, je schaduwkanten te accepteren en helpt bij het loslaten van angsten die je ervan weerhouden om vooruit te gaan.

Deze steen helpt je trouw te blijven aan jezelf en je overtuigingen, en tegelijk open te staan voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Hij vergroot je waarnemingsvermogen en is hierdoor goed bij bemiddeling en bij het oplossen van problemen. Hij helpt je kalm te blijven en onrust te herstellen waardoor je makkelijker activiteiten en taken af kunt maken.

Hackmaniet helpt bij het verbreken van emotionele en astrale banden van vorige levens en andere verfijnde energetische lagen. Hij maakt diepe meditatie gemakkelijker en verwijdert elektromagnetische vervuiling.

Wist je dat...

…Hackmaniet door zonlicht wat lichter van kleur wordt en in de afwezigheid van licht weer terug verandert in zijn paarse kleur?

Chakra

Hartchakra (4e chakra) & Kruinchakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Boogschutter

×