Betekenis van Herkimer diamant

Herkimer diamant, afkomstig uit New York, is niet echt een diamant maar een bijzonder type dubbel-uiteindekwarts. Deze heldere kristallen zijn vernoemd naar de Herkimer County in New York, waar ze voor het eerst werden ontdekt. Ze onderscheiden zich door hun natuurlijke facettering en hun sprankelende helderheid. Hoewel ze dezelfde helderheid kunnen hebben als diamanten, zijn ze veel zachter op de schaal van Mohs. Het unieke aan Herkimer diamanten is hun vorm: ze hebben vaak 18 natuurlijk voorkomende facetten en twee punten. Ze kunnen ook insluitsels bevatten, zoals kleine luchtbellen of stukjes koolstof.

Betekenis van Herkimer diamant

Helderheid, Goddelijke Essentie & Spirituele belichaming

Herkimer Diamant heeft een enorme lichtkracht en is een krachtige healer.

Deze dubbeleinder van bergkristal is bijna 500 miljoen jaar oud. Door deze vorm zendt hij zowel energie uit als dat hij energie ontvangt. Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie.

Deze kristallen geven energie, bevorderen creativiteit, reinigen je aura en maken deze glashelder.

Herkimer Diamant stimuleert helderziendheid en helpt je in een constante verbinding te zijn met hogere spirituele werelden.

Dit bevrijdende kristal van transformatie maakt je zielsmissie zichtbaar. Hij verhoogt je trilling en helpt je om deze spirituele energieën in je lichaam te aarden.

Chakra

Derde Oog Chakra (6e Chakra) & Kruin Chakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Onbekend

×