Betekenis van Hessoniet granaat

Manifestatie, Helderheid & Emotionele Heling

Hessoniet brengt de energie van voorspoed, overvloed, vreugde, creativiteit, zelfvertrouwen, instinct, mentale genezing, ontspanning en helder zicht. Hij helpt je je emotionele, mentale en spirituele lasten los te laten. Hessoniet gaat voorbij weerstand en het onbewuste en lost nutteloze ingesleten gedragspatronen, blokkades, remmingen en taboes op.

Hessoniet Granaat stimuleert alle aspecten van je creatieve vermogens en energie. Hij helpt om passie en seksuele energie te laten stromen. Hij reinigt de chakra’s, geeft kracht en vergroot de stroom van vernieuwende levensenergie in het lichaam.

Granaat helpt je om uit een hectische periode te komen en je leven te veranderen. Hij helpt verwarring en fobieën te overwinnen, intens verdriet en oncontroleerbare driftbuien te verwerken en geeft hoop en moed. Hij geeft zelfvertrouwen zodat je je makkelijk kunt uiten en uitdrukken.

Deze Granaat geeft concentratie en helpt je om actie te ondernemen die is afgestemd op je dromen en doelstellingen. Hij geeft je moed, kracht en de juiste gemoedstoestand om uitdagingen aan te gaan en nieuwe kansen te grijpen. Hij helpt je om met wijsheid en vertrouwen beslissingen te nemen. Hij vergroot je mensenkennis en maakt dienstbaar.

Granaat versterkt de intuïtie, stimuleert een verruimd bewustzijn en staat bekend om zijn beschermende werking voor negatieve energie. Hij begeleid je bij het vinden van het pad naar je goddelijkheid en spiritualiteit door je te bevrijden van je materialistische verlangens en beperkingen.

Wist je dat...

...Hessoniet Granaat ook wel 'Perzik Granaat' wordt genoemd vanwege zijn licht-oranje kleur?

Chakra

Wortelchakra (1e chakra) & Heiligbeen Chakra (2e chakra)

Sterrenbeeld

Ram, Leeuw, Steenbok & Schorpioen

×