Betekenis van Kiwi opaal

Kiwi opaal, afkomstig uit Indonesië, is een groene variant van opaal, een vochthoudend mineraal dat gewaardeerd wordt om zijn natuurlijke, levendige groene kleur.

Betekenis

Heling, Zelfwaardering & Transformatie

Kiwi Opaal helpt om betekenis en spiritueel perspectief aan het dagelijkse leven toe te voegen. Het ondersteunt bij het versterken van het gevoel van eigenwaarde en moedigt aan tot een diepere verbinding met de intuïtie, terwijl het vrees vermindert.

Kiwi opaal biedt krachtige emotionele ondersteuning en werkt als een beschermer voor de aura. Kiwi Opaal helpt bij het neutraliseren van negatieve energieën en het zuiveren van emotionele vervuiling, waardoor het een gevoel van rust en evenwicht brengt. Het is bijzonder effectief in het bieden van verlichting bij emotionele uitdagingen zoals zorgen, en stimuleert zelfreflectie en assertiviteit.

Kiwi Opaal nodigt uit tot een leven vanuit het hart en ondersteunt om verantwoordelijkheid te nemen over eigen leven. Het bevordert een nieuw bewustzijn en versterkt de verbinding met innerlijke gidsen en spirituele gaven. Deze steen is ook behulpzaam bij het communiceren van persoonlijke waarheid, in afstemming met het hart en het hogere bewustzijn.

Chakra

Hartchakra

×