Betekenis van Labradoriet

Deze labradorieten zijn ongeveer 50 jaar geleden ontdekt in Madagaskar en werden al een tijdje gekoesterd door een Duits familiebedrijf gespecialiseerd in het polijsten van edelstenen. We hebben het geluk gehad om 'via via' een deel van deze stenen te kunnen opkopen, en daar zijn we ontzettend blij mee. De kwaliteit van deze labradorieten is uitzonderlijk; ze zijn niet alleen transparant, maar hebben ook een zeldzame, prachtige gloed die je maar zelden ziet.

Betekenis van Labradoriet

Bescherming, Intuïtie & Overprikkeling

Labradoriet is een krachtige edelsteen die een verhoogd bewustzijn bevordert en een beschermend krachtveld creëert. Deze prachtige steen helpt je om jezelf te beschermen en sterker te staan tegenover de projecties van anderen. Labradoriet is zeer geschikt voor mensen die hoog sensitief zijn, hij zorgt er namelijk voor dat je minder prikkels binnen krijgt waardoor je beter bij je eigen gevoel kan blijven.

Daarnaast helpt Labradoriet angsten en onzekerheden te overwinnen, waardoor het je vertrouwen in het leven geeft. Hij maakt je bewust van oude denkpatronen en helpt deze te doorbreken. Ook versterkt het de intuïtie en mediamieke gaven.

Chakra

Wortelchakra

Sterrenbeeld

Vissen, Waterman, Leeuw, Schorpioen & Boogschutter

×