Matrix Opaal edelsteen

Matrix Opaal is een speciaal soort opaal dat verspreid zit tussen een ander soort gesteente (vaak in zandsteen of kleisteen). Tussen de aderen en holtes ontstaat opaal. Bij deze geslepen edelstenen is het goed te zien. In het echt zie je veel diepte in de steen omdat de opaal licht-transparant is. Ook vind je natuurlijk de prachtige schitteringen die Opaal van dit soort kwaliteit bezit.

Betekenis

Bescherming, Zuivering van de ziel & Draken energie

Opaal helpt je je hoogste doel op aarde te verwezenlijken en brengt je terug naar de etherische blauwdruk van je ware zelf. Hij werkt als een beschermend schild tegen negatieve energieën en vergroot je gevoeligheid voor de energie van kristallen, mensen en de aarde.

Opaal helpt je om je diepste angsten onder ogen te zien en deze te transformeren in je grootste gaven. Het ondersteunt gewichtsverlies door de onderliggende psychische oorzaken, zoals kwetsbaarheid of diepe woede, aan te pakken en helpt je bij het loslaten van diepere lagen van onderdrukte emoties, angst en trauma, ook die uit vorige levens. Dit kristal wordt beschouwd als een krachtige tool voor het verkennen van vorige levens, waarbij de vurige insluitsels oud karma verwijderen, de-energetiseren en ruimte maken voor nieuwe patronen en groei.

Opaal is een emotionele versterker die de wil om te leven versterkt. Het activeert het basis-, sacraal- en kruinchakra en creëert een sterke, stabiele energiestroom. Het maakt creatief en maakt je latente creatieve gaven zichtbaar. Dit kristal helpt je beter te communiceren, zowel in normale communicatie als in paranormale communicatieve vaardigheden. Het helpt je om je manier van denken te veranderen en ondersteunt bij het nemen van beslissingen.

Wist je dat...

…Matrix opaal de reputatie heeft om lucide dromen te versterken en een gids te zijn voor sjamanistische reizen en regressie naar vorige levens? Het is traditioneel gebruikt om visioenen op te roepen en te beschermen tijdens het diep reizen in het zelf voor heling.

Chakra

Wortelchakra, Heiligbeenchakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen

×