Betekenis van Moldaviet

Moldaviet is een zeldzame edelsteen die waarschijnlijk is ontstaan door de impact van een meteorietinslag zo'n 15 miljoen jaar geleden in zuid-Duitsland. Het is een groene glasachtig gesteente dat voornamelijk gevonden langs de Moldau rivier in Tsjechië.

Betekenis van Moldaviet

Transformatie, Spirituele groei & Bescherming

De energie van Moldaviet stimuleert persoonlijke groei en helpt bij het openen van het hartchakra. Het versterkt spirituele verbindingen en versnelt spirituele ontwikkeling. Moldaviet kan intense ervaringen en veranderingen teweegbrengen, waardoor het vaak als een krachtige transformatiesteen wordt beschouwd. Het kan oude patronen en blokkades doorbreken en je helpen om je ware potentieel te ontdekken en te manifesteren.

Moldaviet heeft ook een beschermende werking. Het creëert een energetische schild rondom de drager en helpt negatieve energieën en entiteiten af te weren. Het kan je helpen bij het loslaten van angst en het vinden van innerlijke rust.

Wist je dat...

... Moldaviet ontstaan is door de impact van een meteorietinslag ongeveer 15 miljoen jaar geleden? Hierdoor bevat de steen aardse en buitenaarde componenten.

Chakra

Hartchakra, Derde oogchakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Schorpioen

×