Betekenis van Noorse maansteen

Noorse maansteen, ook bekend als larvikiet, is een veldspaatgesteente afkomstig uit de regio Larvik in Noorwegen. Het heeft een grijze tot blauwgrijze achtergrond met opvallende zilveren of blauwe flitsen die ontstaan door lichtreflectie van zijn interne structuren. Deze chatoyante flitsen doen denken aan het kleurenspel van traditionele maansteen, vandaar de naam 'Noorse maansteen'.

Betekenis van Noorse maansteen

Bescherming, Balans & Inzicht

Noorse Maansteen, ook bekend als Larvikiet, is een bijzondere edelsteen die rust, balans en bescherming biedt. Deze steen heeft een hechte connectie met de aarde en helpt bij het afvoeren van negatieve energieën, zowel van binnen als van buiten. Het is een ideale edelsteen voor mensen die gevoelig zijn voor invloeden uit hun omgeving, en het biedt bescherming tegen energetische prikkels.

Noorse Maansteen is met name gunstig voor reizigers, vooral wanneer ze nieuwe en onbekende gebieden verkennen. Deze steen ondersteunt je om bij jezelf te blijven en je eigen energie te behouden, zelfs in vreemde omgevingen.

Noorse Maansteen stimuleert paranormale vermogens en helpt je om de werkelijke oorzaken achter problemen te zien. Door de innerlijke wijsheid en intuïtie te versterken, kun je deze problemen effectiever aanpakken. Deze edelsteen moedigt je aan om in je kracht te staan en je volledige potentieel te leven.

Wist je dat...

Noorse Maansteen, ook wel Larvikiet genoemd, zijn naam dankt aan de stad Larvik in Noorwegen? Deze prachtige edelsteen is vernoemd naar de plaats waar het voor het eerst werd ontdekt?

Chakra

Wortelchakra & Derde oog chakra

Sterrenbeeld

Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Kreeft, Schorpioen & Vissen

×