Betekenis van Perdioot

Peridoot, ook bekend als olivijn, is een edelsteen die een kenmerkende olijfgroene kleur heeft, variërend van bleek tot donker. Het is een van de weinige edelstenen die slechts in één kleur voorkomt, met de specifieke tint afhankelijk van het ijzergehalte in de steen. Peridoot is een silicaatmineraal dat gevormd wordt in het mantelgesteente van de aarde en soms aan het oppervlak komt door vulkanische activiteit.

Betekenis van Peridoot

Verwerking, Rust & Gevoel

Peridoot is een krachtige emotionele reiniger en beschermt de aura. Hij helpt met het neutraliseren en zuiveren van vervuiling op alle lagen en geeft verlichting bij jaloezie, wrok en stress.

Peridoot maakt je rustig, zodat je makkelijker in contact komt met je innerlijke wereld. Hij helpt je om over je emoties te praten en helpt om verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen.

Hij brengt je in contact met je gevoel, en nodigt je uit om vanuit je hart te gaan leven, in een nieuw bewustzijn. Peridoot versterkt het contact met gidsen en spirituele gaven. Hij helpt met het communiceren van je waarheid, in afstemming met je hart en het hogere bewustzijn.

Wist je dat...

...Peridoot één van de weinige edelstenen is die heel diep in de aarde ontstaat? Hoe dieper de steen in de aarde groeit hoe transparanter en rijker de kleur van Peridoot is.

Chakra

Zonnevlecht Chakra (3e chakra) & Hartchakra (4e chakra)

Sterrenbeeld

Maagd, Leeuw, Schorpioen & Boogschutter

×