Betekenis van Petroleumkwarts

Vindplaats: Kharan, Pakistan

Petroleumkwarts uit Pakistan is een zeldzame variant van kwarts waarin zich ruwe aardolie bevindt, vaak zichtbaar als donkerekleurige of gouden bubbels binnen de steen. Wanneer blootgesteld aan ultraviolet licht, kunnen deze insluitsels van aardolie fluoresceren, wat resulteert in een opvallende blauwe of groene gloed. Deze unieke combinatie van kwarts en natuurlijke olie maakt het een intrigerend specimen voor zowel verzamelaars als liefhebbers van edelstenen.

Betekenis van Petroleumkwarts

Verlangen, Passie & Wilskracht

Petroleumkwarts is een edelsteen die je innerlijke kracht stimuleert en je brandstof geeft om je verlangens tot leven te brengen. De steen is beladen met gouden magie die je diepste verlangen, passie en wilskracht zal doen ontbranden om je te helpen je diepste visioenen te manifesteren.

De olie in deze kristal werkt als brandstof of smeersel voor ons als mens, waardoor we nieuwe energie in ons lichaam kunnen toelaten. De gouden energie resoneert magisch met ons lichaam en helpt het versterken.

Petroleumkwarts roept ons op om onze emoties onder controle te krijgen en in balans te komen, in ons centrum, onze as.

Op de zonnevlecht stimuleert deze edelsteen onder andere vertrouwen, overvloed, kracht en wilskracht. Ook werkt petroleumkwarts diepgaand in het bekkengebied en stimuleert het emotionele balans, zuivering en een diepe verbinding met Moeder Aarde.

Wist je dat...

... Petroleumkwarts ook wel bekend staat als kwarts met inclusies? Dit komt doordat het kristal natuurlijke oliën bevat die zijn opgenomen in het kwarts tijdens de vorming van de steen.

Chakra

Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Leeuw

×