Betekenis van rode granaat

Passie, Toewijding & Vastberadenheid

Granaat is een krachtige stimulerende en regenererende steen. Hij revitaliseert, zuivert en balanceert energie en brengt sereniteit en passie. Granaat inspireert liefde, toewijding en vermindert emotionele disharmonie. Hij helpt bij crisis en trauma in situaties waarin er geen uitweg lijkt te zijn. Granaat activeert en versterkt het overlevingsinstinct. Hij geeft je moed, hoop en helpt je om de positieve kant van moeilijke situaties te zien door te erkennen dat alle dingen uiteindelijk ten goede werken. Granaat verscherpt je beeld van jezelf en andere mensen. Hij neemt remmingen en taboes weg die door anderen zijn vastgelegd. Deze steen stimuleert zelfvertrouwen, het eren van jezelf en helpt ​​je grenzen te stellen aan anderen. Gebruik het wanneer je je zaak wilt aangeven en je ruimte wil innemen.

Granaat houdt je gefocust op je creatieve kracht en is goed voor manifesteren. Deze steen is verbonden met je vitale levenskracht en helpt om je libido en liefdesleven te verbeteren. Hij draagt ​​de energie van passie, vastberadenheid en helpt je om je doelen te bereiken. Granaat lost ingesleten gedragspatronen, zelfsabotage en verouderde ideeën op die je niet langer dienen. Granaat is een ontwakende steen die verlichting inspireert en kundalini-energie activeert. Vanwege zijn ​​sterke lading is het verstandig deze steen te vermijden wanneer je geïrriteerd of boos bent.

Rode Granaat geeft vitaliteit, stabiliteit, creativiteit en charisma. Deze steen verbindt de aardingscapaciteiten van het basischakra met de wijsheid van het kruinchakra. Rode Granaat brengt een overweldigende positieve energie van geluk, een goed humeur en levenslust. Hij helpt je volledig te genieten van je spirituele pad, lost oude negatieve emoties op en is goed voor het helen van je innerlijke kind op een zachte en speelse manier.

Wist je dat...

…Granaat één van de hardste edelstenen is?

Chakra

Wortelchakra (1e chakra)

Sterrenbeeld

Ram, Leeuw, Steenbok & Schorpioen

×