Betekenis van Serafiniet

Serafiet, een unieke edelsteen uit Oost-Siberië, staat bekend om zijn diepgroene kleur met zilverachtige patronen die doen denken aan engelenvleugels. Deze steen, die zijn naam dankt aan de serafijnen, straalt een hemelse schoonheid uit.

Betekenis van Serafiet

Transformatie, Emotionele Balans & Harmonie

Serafiet is een krachtige steen voor zelfontdekking en spirituele groei. Het moedigt aan tot actie en helpt om vastgeroeste gedachtenpatronen en gewoontes te doorbreken. Deze steen is bijzonder effectief bij het bevorderen van liefde en het nemen van beslissingen vanuit het hart.

Serafiet biedt emotionele ondersteuning, vooral in tijden van somberheid en depressie. Het helpt negatieve emoties te verdrijven en brengt een evenwichtig humeur, wat vooral nuttig is in relaties en bij het hanteren van emotionele uitdagingen.

Deze steen versterkt ook de verbinding met de natuur en kan de verzorging van planten verbeteren. Het stimuleert een gevoel van harmonie en wijsheid, in lijn met je ware verlangens en levensdoel.

Wist je dat...

...serafiet ook bekend staat als 'chlorietjade' vanwege zijn unieke groene kleur, variërend van licht olijfgroen tot bijna zwartgroen? De glanzende zilveren 'veren' geven de steen een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk.

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Maagd & Weegschaal

×