betekenis van sfeen

Sfeen, ook bekend als titaniet, is een unieke edelsteen met een hoge lichtbreking die hem een opmerkelijke schittering geeft. De steen kan variëren in kleur van geel en groen tot dieprood en bruin. Zijn naam "titaniet" is afgeleid van zijn titaniumgehalte. Het kristal staat bekend om zijn scherpe, wigvormige eindpunten en zijn kristallijne structuur.

Betekenis van Sfeen

Emotioneel evenwicht, Waarneming & Intuïtie

Sfeen is een sterk energetische steen die je helpt emotioneel in balans te blijven. De steen versterkt je zintuiglijke waarneming en bevordert je mentale flexibiliteit en intuïtie.

Het is nuttig bij vorig levenwerk omdat het inzichten aan de oppervlakte brengt en helpt bij het de-energetiseren en her programmeren van de karmische blauwdruk.

Titaniet maakt het ook gemakkelijker om orakels en waarzegmiddelen zoals tarot en numerologie te begrijpen. Titaniet moedigt je aan om informatie te geven of te ontvangen zonder mentaal overweldigd te worden. De steen stimuleert ook emotioneel herstel en brengt stemmingswisselingen in balans.

Op de hart- en zonnevlechtchakra verwijdert Titaniet de blokkades die verhinderen dat je van jezelf houdt en die psychosomatisch ongemak zouden kunnen veroorzaken als ze niet behandeld worden.

Wist je dat...

...Sfeen vroeger de hoofdzakelijke naam was voor deze steen, maar sinds 1982 de naam officieel veranderd is in titaniet? In de edelsteenkunde wordt echter nog vaak de naam Sfeen gebruikt voor heldere kristallen van edelsteenkwaliteit of geslepen stenen.

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e chakra) & Hartchakra (4e chakra)

Sterrenbeeld

Ram

×