Betekenis van shangaan amethist

Transformatie, Vrouwelijke energie & Zelfvertrouwen

Shangaan Amethist is een bijzondere kristalsoort die recentelijk is gevonden in de Chibuku mijn in Zimbabwe. Het kristal combineert Amethist met rookkwarts en bevat soms sporen van Lepidocrociet. Deze edelsteen straalt een sterke vrouwelijke energie uit, die helpt bij het versterken van zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.

De Shangaan Amethist nodigt je uit om vrij van twijfels en onzekerheden te leven, vanuit de kracht van je hart en de zachtheid van liefde. Laat het verleden los en stroom mee met de kracht van het huidige moment. Door uit je hoofd te stappen en spanning los te laten, kun je vooruitgaan in plaats van stil te staan. Dit bijzondere kristal zal je ondersteunen en je bewust maken van je innerlijke blokkades, zodat je ze kunt overwinnen en transformeren. Het is tijd om de wereld met nieuwe blik te zien, het onzichtbare te ontdekken en te ontwaken.

Shangaan Amethist een helende werking op de vrouwelijke energie en ondersteunt het zowel mannen als vrouwen bij het helen van hun vrouwelijke lijn en het verbinden met de wijsheid van het vrouwelijke in henzelf. Het stimuleert het loslaten van twijfels en onzekerheden, en moedigt aan om vanuit het hart te leven en te handelen.

Wist je dat...

...de Shangaan Amethist zijn naam dankt aan het Shangaan-stammengebied waar de Chibuku mijn zich bevindt? Deze edelsteen is vernoemd naar het gebied waar hij is ontdekt, waardoor het een bijzondere betekenis en connectie heeft met de lokale cultuur en geschiedenis.

Chakra

Hartchakra, Derde oogchakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Maagd, WeegschaalWaterman & Vissen

×