Spessartine granaat edelsteen

Spessartine granaat is een unieke variant binnen de granaatfamilie, herkenbaar aan zijn opvallende oranje tot rode tinten. Dit mineraal wordt vaak gevonden in graniet en kalksteen. De helderheid en diepte van de kleuren maken Spessartine granaat een bijzonder en opmerkelijk exemplaar onder de edelstenen.

Betekenis

Creativiteit, Wilskracht & Manifestatie

Spessartine Granaat staat bekend als de granaat van de zon en is een van de minder bekende en zeldzame soorten van Granaat.

Deze krachtige steen van creativiteit, seksualiteit en aantrekkingskracht versterkt de kracht van manifestatie, vergroot vruchtbaarheid en onze eigen persoonlijke (wils)kracht.

Spessartine Granaat moedigt ons aan om acties te ondernemen in de richting van onze dromen, visies en doelen. Hij vermindert faalangst en geeft vertrouwen om nieuwe wegen in te slaan en je leven te veranderen.

Deze steen moedigt aan om impulsiever, spontaner en intuïtiever te zijn. Hij verbetert analytische processen en versterkt de rationele geest.

Zijn energieke warmte versterkt het hart en geeft de bereidheid om anderen te helpen. Door het zuiveren van het auraveld lost hij blokkades op die manifestatie in de weg zitten.

Wist je dat...

...Spessartine Granaat ook wel 'Mandarijn Granaat' wordt genoemd vanwege zijn oranje kleur?

Chakra

Heiligbeen Chakra

Sterrenbeeld

Ram, Leeuw, Steenbok & Schorpioen

×