Tanzaniet edelsteen

Tanzaniet is een zeldzame edelsteen die voornamelijk in Tanzania wordt gevonden, vandaar de naam. De steen staat bekend om zijn betoverende blauw-violette kleur. Wanneer tanzaniet geslepen wordt, onthult het een diepe, rijke kleur die varieert van diepblauw tot paars, afhankelijk van de lichtinval.

Betekenis

Verlichting, Hogere Communicatie & Gecentreerde Spiritualiteit

Tanzaniet is een vorm van Zoisiet die emotionele, geestelijke en spirituele verlichting brengt. Hij kalmeert een ​​overactieve geest en helpt bij genezingswerk door het hart en de hersenen te synchroniseren. Hij helpt een ​​overactieve schildklier of uitgeputte bijnieren te kalmeren.

Tanzaniet helpt je om je meer medelevend, liefdevol en gecentreerd te voelen. Het geeft je inzicht in je emotionele problemen, maar voorkomt ook dat je er onnodig in blijft hangen. Tanzaniet brengt de energie van geluk en verlichting van zorgen.

Tanzaniet activeert het keel chakra, derde oog en kruinchakra en produceert visioenen, berichten en informatie uit bronnen met een hogere trilling. Het maakt een verbinding tussen het hart en de geest, waardoor je situaties, ervaringen en omstandigheden kunt zien vanuit het perspectief van verlicht mededogen. Tanzaniet is goed voor psychotherapeuten en anderen die emotionele ervaringen intellectueel moeten interpreteren. Het kan empathische mensen helpen bij het interpreteren van alle emotioneel gebaseerde informatie die intuïtief wordt ontvangen. Ook helpt Tanzaniet je wil tot manifestatie te brengen.

Tanzaniet brengt het hart en de geest op één lijn, waardoor een evenwichtige, gecentreerde ervaring van spiritualiteit mogelijk wordt. Voor mensen met een hyperactieve geest die weinig emotionele verbinding voelen met anderen kan Tanzaniet de link zijn om mentale energie door het emotionele lichaam te helpen aarden.

Wist je dat...

…Tanzaniet ook wel Blauwe Zoisiet genoemd wordt?

Chakra

Kruinchakra

Sterrenbeeld

Boogschutter

×