Tripliet edelsteen

Tripliet edelsteen is een zeldzaam mineraal dat vaak varieert in kleur, van bruin tot groenachtig geel. Het wordt voornamelijk aangetroffen in pegmatiet, een soort rots dat gekenmerkt wordt door grote kristallen. De unieke chemische samenstelling van tripliet, rijk aan fosfaten, maakt het een opmerkelijke en onderscheidende steen binnen de wereld van edelstenen.

Betekenis

Manifestatie, Creativiteit & Reiniging

Tripliet is een zeldzame en krachtige edelsteen die verbonden is met de wortel-, sacraal-, hart- en kruinchakra's. Het helpt bij het integreren van het fysieke, emotionele en mentale lichaam en ondersteunt je bij het manifesteren van je diepste verlangens en spirituele ontwikkeling. Tripliet bevordert ook het begrip van de verbinding tussen jezelf en anderen. Werk met deze unieke edelsteen om contact te maken met de hogere rijken terwijl je gegrond blijft op aarde en in je creatieve stroom.

Tripliet is een detox-steen die de levenskracht door het lichaam versterkt. Deze edelsteen stemt zich af op jou en balanceert je energiesysteem, stimuleert creativiteit en energie. Als je je lusteloos voelt en motivatie nodig hebt, zal tripliet je helpen om zwaarte en vermoeidheid te overwinnen. Deze steen verhoogt het zelfvertrouwen, reinigt negatieve gedachten, biedt bescherming en stimuleert je om actie te ondernemen op je doelen.

Wist je dat...

... Tripliet zijn naam heeft gekregen van het Griekse woord triplos, wat "drievoudig" betekent, verwijzend naar de structuur van deze edelsteen.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra), Heiligbeenchakra (2e chakra), Hartchakra (4e chakra) & Kruinchakra (7e chakra),

Sterrenbeeld

Onbekend

×