Tsavoriet edelsteen

Tsavoriet, vaak aangetroffen in rotsachtige omgevingen, is een zeldzame edelsteen met een heldere, levendige groene tint. Deze steen behoort tot de granaatfamilie, en wanneer hij wordt geslepen, komt zijn intense groene kleur nog meer tot uiting.

Betekenis

Overvloed, Dankbaarheid & Genezing

Deze Granaat uit Tanzanië is verbonden met de planeet Venus. Tsavoriet is een steen van voorspoed, welvaart en overvloed. Alhoewel deze steen klein is, is hij enorm krachtig. Tsavoriet brengt heling in het basischakra bij blokkades en trauma, en helpt dit chakra te openen, zuiveren en te activeren met een helende, liefdevolle energie. Ook opent en reinigt hij het hart chakra, verbetert vitaliteit en vergroot hij levenslust, naastenliefde en welwillendheid. Hij helpt je om je af te stemmen op je hartsverlangen en deze te volgen.

Tsavoriet helpt met het overwinnen van schaarste en andere vormen van financiële angst. Hij leert je dankbaarheid voor fysieke en spirituele rijkdom en voedt je verbinding met de Goddelijke bron. Hij leert ontspannen, meegaan met de stroom en inspireert tot dienstbaarheid en samenwerking. Deze steen helpt bij het overwinnen van uitdagingen en geeft zowel fysieke als emotionele rust, kracht en moed. Hij helpt je om jezelf te leren kennen, naar binnen te gaan en de verborgen schoonheid in jezelf en anderen te zien.

Tsavoriet helpt je verbinding te maken met hogere dimensies, Engelen en andere spirituele wezens. Hij helpt bij channelen, het ontvangen van visioenen en versterkt paranormale vermogens en telepathie. Tsavoriet versnelt fysieke genezing bij fysiek trauma en verbetert de stroom van energie in de meridianen en organen (zoals de nieren en het hart). Hij helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je genezingsproces, je eigen helende kracht te vinden en deze te gebruiken.

Wist je dat...

…Tsavoriet pas in 1967 opnieuw ontdekt is in de mijnen van Noordoost Tanzania?

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Ram, Leeuw & Schorpioen

×