Betekenis van watermeloen toermalijn

Vriendelijkheid, Liefde & Emotionele Balans

Met haar roze en groene energie is Watermeloen Toermalijn een krachtige steen voor het hartchakra en het centrum van het zelf. Ze draagt de energie van liefde, mededogen, vriendelijkheid, tolerantie en goedheid.

Watermeloen Toermalijn helpt je de spirituele energie van de bovenste chakra's (kruin, derde oog en keel) te overbruggen met de lagere chakra's (zonnevlecht, sacraal en basis) door het centrum van je borst (hartchakra) om hemel en aarde in jou samen te brengen. Ze trekt genezing, vriendschap en romantische liefde aan, terwijl ze onze wortels stabiliseert en aardt.

Deze steen draagt de energie van het Goddelijke vanwege haar eigenschappen van onvoorwaardelijke liefde en het leren omarmen van alle aspecten van je menselijke natuur. Ze bevordert emotionele balans en bij drama en hyperactieve kinderen. Ze helpt om de juiste voedsel te eten, voldoende te bewegen en ongezonde gewoonten los te laten.

Watermeloen Toermalijn vergroot het bewustzijn van gedachten en helpt met nagaan of dit positieve gedachten zijn. Ze zal je helpen om de gedachten en energie los te laten die je verhinderen om je doelen te bereiken. Gebruik deze steen om goede energie aan te trekken en je ware goddelijke natuur te onthullen.

Wist je dat...

...Toermalijn pas bekend werd in Europa toen Nederlandse zeelui de steen meenamen vanuit Sri Lanka?

Chakra

Wortelchakra (1e chakra) & Hartchakra (4e chakra)

Sterrenbeeld

Ram, Weegschaal, Schorpioen & Vissen

×