Witte topaas edelsteen

Witte topaas is een heldere edelsteen die in verschillende rotsen over de hele wereld wordt aangetroffen. Wanneer de steen geslepen wordt, onthult hij een stralende glans die de lichtinval prachtig weerkaatst. Deze schittering, gecombineerd met zijn zuivere en doorzichtige karakter, maakt witte topaas bijzonder opvallend.

Betekenis 

Zuiverheid, Intuïtie & Helderheid

Witte topaas is de edelsteen van zuiverheid. Het is een steen die je kan helpen om focus te houden tijdens het bewandelen van jouw pad, zonder tussenkomst van angst of zorgen. Het is een nuttige steen om te dragen als het even niet lukt om vooruit te komen met jezelf. Deze edelsteen zou ook kunnen helpen om jouw wensen en intenties sneller in vervulling te laten komen. Witte topaas ondersteunt bij de ontwikkeling van intuïtieve gaven, vooral bij het helder zien en voelen.

Witte topaas helpt je om jouw persoonlijke waarheid te ontdekken en om inzicht te krijgen in jezelf. Het is een steen die spirituele groei bevordert en je helpt om negatieve patronen te doorbreken. Witte topaas brengt helderheid en inzicht en geeft de drager het vermogen om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven.

Wist je dat...

Witte topaas ook wel 'Zilver Topaas' wordt genoemd?

Chakra

Kruinchakra & Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier, Boogschutter & Leeuw

×