Betekenis van zwarte toermalijn

Innerlijke Kracht, Aarding & Bescherming

Zwarte Toermalijn helpt met de zuivering en reiniging van het emotionele lichaam. Deze steen staat bekend om zijn beschermende werking tegen alle soorten negativiteit en elektromagnetische straling door negatieve energie af te leiden van een persoon of gebied.

Zwarte Toermalijn verbindt je met je basischakra en is een kristal van innerlijke kracht. Hij vergroot de fysieke vitaliteit en helpt om spanning en stress los te laten. Hij helpt je los te komen van schadelijke gedachten en gedragingen zoals zorgen en verslavingen en helpt je om de wereld objectiever te bekijken, waardoor heldere, rationele gedachten mogelijk worden. Hij bevrijdt je geest van negatieve energieën en gedachten zoals angst, woede en gevoelens van waardeloosheid en geeft zelfvertrouwen, eigenwaarde en rust.

Deze steen helpt je een positieve houding aan te nemen, ongeacht de omstandigheden, leert je voor jezelf op te komen en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. Deze steen is in het bijzonder goed voor gevoelige mensen. Hij aardt het lichaam en beschermt de aura waardoor je minder emoties van anderen opneemt.

Wist je dat...

...Zwarte Toermalijn goed werkt tegen straling?

Chakra

Wortelchakra (1e chakra)

Sterrenbeeld

Weegschaal, Steenbok & Vissen
×