Chalcedoon roos betekenis

Deze Chalcedoon roosjes zijn gevonden in Indonesië en hebben een bloemachtige structuur. Ze worden ook wel Amoriet genoemd. Sommige bevatten een glans vanwege de microkristallen terwijl andere roosjes grovere kwartspuntjes hebben.

Betekenis

Vertrouwen, Zelfexpressie & Emotionele Heling

Chalcedoon roos helpt bij vertrouwen en zelfexpressie te bevorderen. Ze moedigen je aan om zowel vertrouwen in jezelf te hebben als in het Universum. Deze stenen ondersteunen je op je pad, geven richting wanneer je het gevoel hebt dat je verdwaald bent, en helpen je om enthousiast je dromen na te jagen. Chalcedoon roosjes trekken liefde en geluk aan, en helpen bij het overwinnen van verlegenheid en het uiten van je creativiteit.

Chalcedoon opent het keelchakra, wat helpt bij duidelijke en effectieve communicatie. Deze steen is ook zacht voor het hartchakra, helpt emotionele blokkades te doorbreken en bevordert emotionele heling. Het werkt kalmerend op emoties, stimuleert zelfinzicht en zelfvertrouwen, en bevordert het vermogen om weerstanden te overwinnen en veranderingen te accepteren.

Chalcedoon roosjes helpen je om negatieve energieën te absorberen en brengen balans en harmonie in je leven. Ze verhogen je mentale capaciteiten en innerlijke rust, en bevorderen optimisme en creativiteit. Dit maakt chalcedoon een krachtige steen om bij je te dragen tijdens stressvolle situaties, zoals examens, om een gevoel van kalmte en focus te behouden.

Chakra

Keelchakra & Hartchakra

Sterrenbeeld

Kreeft & Boogschutter

×