Ioliet edelsteen

De Ioliet edelsteen is een transparante variant van cordieriet, die varieert van grijs en blauw tot violet en blauwpaars.

Betekenis van Ioliet

Inzicht, Zelfontdekking & Onafhankelijkheid

Ioliet stimuleert innerlijke kennis, helpt je te ontdekken wie je echt bent en moedigt je aan om je authentieke zelf te zijn. Door zijn unieke energie bevordert het onafhankelijkheid, vermindert het problemen met afhankelijkheid en helpt het tegen verslavingen. Het zorgt voor een gezonde balans in relaties en helpt bij het vormen van gelijkwaardige banden.

Op spiritueel niveau bevordert Ioliet visioenen, vergemakkelijkt het visualisatieprocessen en beschermt tijdens buitenlichamelijke ervaringen. Het brengt ook de chakra's in balans, vooral het keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Deze steen is ideaal voor diegenen die moeite hebben zichzelf te geloven, het vergroot de wilskracht, concentratie en bevordert zelfdiscipline. Ioliet verandert wantrouwen en angst in vertrouwen, waardoor je je vastberaden en moedig voelt, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

Wist je dat...

...De naam ioliet is afgeleid van de Griekse woorden ion ('viooltje') en lithos ('steen'), wat 'viooltjeskleurige steen' betekent?

Chakra

Keelchakra, Voorhoofdchakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Vissen, Stier, Weegschaal & Boogschutter
×