Jeremejeviet betekenis

Jeremejeviet is één van de zeldzaamste kristallen ter wereld en is te herkennen aan haar heldere blauwe tot kleurloze verschijning. Dit kristal, een aluminium boraat, werd voor het eerst ontdekt in Siberië in 1883 en is vernoemd naar de Russische mineraloog Pavel Vladimirovitsj Eremejev.

Betekenis van Jeremejeviet

Zuivering, Verdieping & Krachtig

Zo klein als het kristal is, zoveel avonturen en grote reizen kun je ermee maken tijdens meditaties. Het heeft een enorm energieveld. Jeremejeviet reinigt zeer krachtig, als een sterke bries die door al je lichamen waait en alles schoonveegt, maar die ook al je energielichamen heropent. Jeremejeviet verbind sterk met het kruinchakra en helpt bij connectie maken met je hogere zelf. Echter, het is wel belangrijk om goed geaard te zijn als je dit kristal draagt vanwege de hoge vibratie.

Jeremejeviet is nuttig voor als je stevig met beide benen op de grond staat en dieper in je spirituele zelf wilt duiken; het helpt dit proces te versnellen en biedt nieuwe inzichten.

Wist je dat...

...Jeremejeviet in de top 10 van meest zeldzame kristallen ter wereld staat en dat het vinden van een groot en helder exemplaar uiterst zeldzaam is?

Chakra 

Kruinchakra

Sterrenbeeld

Onbekend

×