Scolesiet betekenis

Deze Scoleciet is afkomstig uit India en behoort tot de zeoliet-familie, bekend om zijn zachte structuur. De steen komt meestal in wit voor, maar kan ook in een lichtroze tint gevonden worden.

Betekenis van Scoleciet

Innerlijke Vrede, Verbinding & Spiritueel Ontwaken

Roze Scoleciet straalt een zachte, kalmerende energie uit die innerlijke rust en vrede bevordert. Hij helpt bij het loslaten van angsten en stress, waardoor een diep gevoel van sereniteit ontstaat. Deze steen activeert de hogere chakra’s en verbindt je met gidsen en andere spirituele sferen, wat een verhoogd bewustzijn en spiritueel ontwaken stimuleert.

Scoleciet opent het hartchakra en bevordert het leven vanuit je hart. Hij helpt om oude pijnen los te laten en spontaan liefde te uiten in het dagelijkse leven. Door zijn zachte energie is hij perfect voor meditatie en healing sessies, en ondersteunt hij bij het verkrijgen van heldere dromen en een rustige slaap.

Deze edelsteen creëert een beschermend veld van Wit Licht om je heen, wat je beschermt tegen negatieve energieën en entiteiten. Roze Scoleciet versterkt de energetische connectie tussen geliefden, wat de band tussen harten verdiept.

Chakra

Hartchakra & Kruinchakra

Sterrenbeeld

Vissen, Kreeft & Schorpioen

×