Tibetaans kwarts betekenis

Tibetaanse kwarts, ook bekend als Sichuankwarts, is een bijzonder kristal met spirituele en esoterische waarde. Dit zeldzame kristal wordt in de Himalaya's door Tibetanen gewonnen. Het staat bekend om zijn hoge vibraties en unieke dubbele uiteinden, waardoor het een krachtig middel is voor spirituele groei en genezing.

Betekenis:

Zuivering, Bescherming & Genezing

Tibetaanse kwarts staat bekend om zijn vermogen om toegang te bieden tot de Akasha-kronieken en resonantie met oude heilige esoterische kennis. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor meditatie en channeling. Het kristal verbindt en opent de voorhoofd- en kruinchakra’s, bevordert paranormale vermogens zoals helderziendheid en telepathie, en vergemakkelijkt communicatie met gidsen uit hogere dimensies.

Het kristal wordt ook gewaardeerd om zijn beschermende eigenschappen. Het fungeert als een schild dat negatieve energieën zoals zwarte magie en elektromagnetische straling blokkeert, terwijl het positieve energie doorlaat. Het is effectief in het zuiveren en balanceren van energiebanen en chakra's, en helpt bij het vinden van innerlijke stilte, vooral tijdens meditatie.

Tibetaanse kwarts, soms met zwarte insluitsels die koolstof bevatten, wordt gezien als een 'Meestergenezer'. Het harmoniseert fysieke lichamen, helpt bij het overwinnen van verslavingen, en bevordert de integratie van geblokkeerde zelfaspecten. Het kristal, vaak geassocieerd met de Witte Vlam van zuiver bewustzijn, ondersteunt spirituele verlichting en zelfontdekking.

×