Witte australische opaal betekenis

Opaal heeft geen kristalstructuur zoals kwarts maar bestaat uit kleine bolletjes silicaat die willekeurig zijn gerangschikt waardoor je zo'n mooie kleurengloed krijgt.

Betekenis

Bescherming, Zuivering van de ziel & Kracht

Opaal helpt je je hoogste doel op aarde te verwezenlijken en brengt je terug bij de etherische blauwdruk van het ware zelf. Hij werkt als een beschermend schild tegen negatieve energie en vergroot je gevoeligheid voor de energie van kristallen, mensen en de aarde.

Deze Opaal helpt je je diepste angsten onder ogen zien en deze te transformeren in je grootste gaven. Hij ondersteunt gewichtsverlies door de onderliggende psychische oorzaken zoals kwetsbaarheid of diepe woede aan te pakken, en helpt je diepere lagen van onderdrukte emoties, angst en trauma los te laten, ook die uit vorige levens. Er wordt gezegd dat dit een krachtig kristal is om te gebruiken bij verkenningen van vorige levens, en dat hun vurige insluitsels oud karma verwijderen, deze de–energetiseren en ruimte maken voor nieuwe patronen en groei. 

Opaal is een emotionele versterker die de wil om te leven versterkt. Hij activeert het basis-, sacraal- en kruinchakra en creëert een sterke, stabiele energiestroom. Hij maakt creatief en maakt je latente creatieve gaven zichtbaar. Dit kristal helpt je om beter te communiceren, zowel in normale communicatie als je paranormale communicatieve vaardigheden. Hij helpt je je manier van denken te veranderen en helpt bij het nemen van beslissingen.

Wist je dat...

... Opaal bekend staat als het "vuur van de woestijn"? Dit komt doordat de edelsteen ontstaat in vulkanische gesteenten en zijn unieke patronen en kleuren worden gevormd door de interactie tussen lava en water.

Chakra

Wortelchakra (1e chakra), Heiligbeenchakra (2e chakra) & Kruinchakra (7e chakra)

Sterrenbeeld

Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen

×