Betekenis van blauwe topaas

Hogere communicatie, Helderheid & Innerlijke Harmonie

Blauwe Topaas opent op een zachte manier je keelchakra, het centrum van communicatie en zelfexpressie, en verbindt deze met je hart.

Hij stimuleert geestelijke en spirituele ontwikkeling en zelfverwezenlijking. Deze steen helpt je je eigen weg te vinden en te vertrouwen op je innerlijke bron van kennis en wijsheid. Hij stimuleert empathie, openheid, eerlijkheid en waarheid.

De zachte energie van Blauwe Topaas helpt je emotionele wonden te helen en om angsten, fobieën, twijfel en onzekerheid te overwinnen. Deze steen brengt emoties in balans en bevordert gevoelens van welzijn en innerlijke harmonie. Hij brengt vrede en rust in de ziel, helderheid in de geest en vergemakkelijkt acceptatie.

Blauwe Topaas stimuleert het intellect en het leervermogen en helpt je problemen op te lossen. Hij brengt de energiebanen en het lichaam in balans en zuivert je aura.

Hij helpt je om helder te spreken en bevordert goddelijke communicatie door middel van visuele waarneming. Ook bekrachtigt hij spirituele communicatie met onder andere gidsen en engelen.

Wist je dat...

...in het oude Egypte blauwe Topaas werd gebruikt als talisman voor bescherming en gezondheid?

Sterrenbeeld

Stier & Schorpioen

Chakra

Keelchakra (5e chakra) & Derde oog chakra (6e chakra)
×