Zwart - roze toermalijn

Betekenis

Zwarte toermalijn:

Innerlijke Kracht, Aarding & Bescherming

Zwarte Toermalijn helpt met de zuivering en reiniging van het emotionele lichaam. Deze steen staat bekend om zijn beschermende werking tegen alle soorten negativiteit en elektromagnetische straling door negatieve energie af te leiden van een persoon of gebied.

Zwarte Toermalijn verbindt je met je basischakra en is een kristal van innerlijke kracht. Hij vergroot de fysieke vitaliteit en helpt om spanning en stress los te laten. Hij helpt je los te komen van schadelijke gedachten en gedragingen zoals zorgen en verslavingen en helpt je om de wereld objectiever te bekijken, waardoor heldere, rationele gedachten mogelijk worden. Hij bevrijdt je geest van negatieve energieën en gedachten zoals angst, woede en gevoelens van waardeloosheid en geeft zelfvertrouwen, eigenwaarde en rust.

Deze steen helpt je een positieve houding aan te nemen, ongeacht de omstandigheden, leert je voor jezelf op te komen en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. Deze steen is in het bijzonder goed voor gevoelige mensen. Hij aardt het lichaam en beschermt de aura waardoor je minder emoties van anderen opneemt.

Roze toermalijn:

Regeneratie, Onvoorwaardelijke Liefde & de Goddelijke Moeder

Roze Toermalijn bezit een grote liefdeskracht die bijzonder diepgaand kan helen. Deze steen verlicht stress, brengt emotioneel balans en voedt het emotionele lichaam. Ze leert je wat onvoorwaardelijke liefde is en om eerst onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Roze Toermalijn helpt je dichter bij je eigen hart te blijven en geeft troost wanneer je emotioneel kwetsbaar bent. Ze bevordert vrede, ontspanning, wijsheid, mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën.

Roze Toermalijn versterkt de energie van geven en laat deze energie versterkt naar je terugkomen als emotionele voeding. Ze verzacht gedachten en mentale energie en maakt deze positief. Deze steen helpt negatieve gedachten ​​te herkennen en deze los te laten. Ze heelt oude pijn en verdriet, en aardt deze, zodat je de inzichten kunt benutten in je dagelijkse leven en groei.

De verzorgende energie van Roze Toermalijn brengt de energie van de Goddelijke Moeder naar boven. Ze brengt je in een hoger bewustzijn. Op spiritueel vlak activeert Roze Toermalijn je heilige hart, brengt je bewustzijn op één lijn met de engelen en vergemakkelijkt de communicatie met Opgestegen Meesters.

×